Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) wo 01 april 2015, 13:50

Vluchtauto meter de lucht in, verdachte gepakt

Laatst bijgewerkt: maandag 11:44 uur

ARNHEM – De politie heeft op woensdag 1 april rond 01.20 uur een 32-jarige man uit Doesburg aangehouden wegens onveilig verkeersgedrag.

 

Surveillerende politie-ambtenaren zagen kort ervoor de man in zijn auto met hoge snelheid rijden over de Thomas a Kempislaan in Arnhem. De verdachte raakte even uit het zicht maar werd later aangetroffen in de buurt van het Roermondseplein en reed vervolgens met hoge snelheid over de busbaan richting Zijpendaalseweg waarbij rode verkeerslichten werden genegeerd. Via de Sonsbeekweg reed de verdachte vervolgens de Apeldoornseweg op. Daarna sloeg hij af de Pontanuslaan in waarop wederom met hoge snelheid (meer dan 100 kilometer per uur) werd doorgereden; daarbij werd een geparkeerde auto geraakt die door de impact van de botsing een tuin werd ingeduwd. De vluchtauto ging hierdoor een meter de lucht in en kwam tot stilstand. De politie-ambtenaren konden hierdoor de verdachte aanhouden.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.