Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) ma 30 maart 2015, 10:21

Waterlek brengt hennepteelt aan het licht

Laatst bijgewerkt: maandag 11:44 uur

ARNHEM – Een waterlek in een appartementencomplex aan de Boulevard Heuvelink in Arnhem zondagnacht heeft een hennepkwekerij aan het licht gebracht. De kwekerij is ontmanteld, maar de politie heeft nog geen arrestaties verricht.

 

Bewoners van het complex hadden een loodgieter gewaarschuwd vanwege waterlekkage. Daarbij bleek er water te stromen langs meterkasten. Door het loodgietersbedrijf werd een illegale stroomleiding aangetroffen. Daarop werd ook de politie gewaarschuwd. Die ontdekte in een van de appartementen een hennepkwekerij met 365 hennepstekken. Door de illegale stroomafname was een onveilige situatie ontstaan voor de overige bewoners. Door het energiebedrijf was direct ingrijpen noodzakelijk om de onveilige situatie te verhelpen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.