Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) do 26 maart 2015, 16:20

Hennepkwekerij in schuurtje Taklaan

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:44 uur

ARNHEM – In een schuurtje achter een huis aan de Taklaan in Arnhem heeft de politie donderdagochtend een hennepkwekerijtje aangetroffen. Er stonden 86 planten. De politie heeft nog niemand aangehouden.

 

Na tips via Meld Misdaad Anoniem besloot de politie een nader onderzoek in te stellen. Dat leidde uiteindelijk tot de ontdekking van de hennepteelt. Er bleek ook op een brandgevaarlijke manier stroom te worden afgetapt. De kwekerij is ontmanteld en vernietigd. De politie is nog op zoek naar de verantwoordelijken voor de hennepteelt.

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.