Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) do 26 maart 2015, 16:19

Hennepplanten in kamers Tiendweg

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:44 uur

ARNHEM – Na de ontdekking van een hennepkwekerij zijn huis aan de Tiendweg in Arnhem heeft de politie woensdag de bewoner aangehouden. De man had ruim 300 hennepplanten in huis staan.

 

De politie kwam de hennepkwekerij op het spoor na tips via Meld Misdaad Anoniem. Aanvullend onderzoek bevestigde het vermoeden van de hennepteelt, waarop agenten woensdag de woning van de Arnhemmer binnenvielen. Verdeeld over vier kamers stonden er 336 hennepplanten in kweekruimtes. Voor de energievoorziening werd op een brandgevaarlijke manier stroom afgetapt. In samenwerking met het energiebedrijf werd de kwekerij ontmanteld.

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.