Redactie 112 0 reactie(s) do 26 maart 2015, 12:02

Arnhemmer (16) berooft handelaar van bestelde scooter

Laatst bijgewerkt: maandag 11:44 uur

VELP – Een zestienjarige Arnhemmer is woensdagavond in Velp door de politie aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een scooterroof. De gestolen scooter is ook teruggevonden.

 

Een handelaar had vanuit Velp een bestelling gekregen voor een splinternieuwe scooter die woensdagavond werd afgeleverd op het Kemphaanplein. Tijdens de aflevering verschenen er twee mannen die onder dreiging van een mes de scooter afhandig maakten. Beiden reden er vervolgens mee weg.

 

Klem gereden

Gewaarschuwde agenten zagen de scooter even later rijden op de Zwanensingel en zetten de achtervolging in. Op de Theodorus Dobbeweg lukte het de scooter klem te rijden, maar de beide mannen zagen kans er te voet vandoor te gaan. Even later troffen agenten op de Meerkoetstraat de 16-jarige Arnhemmer aan die herkend werd als een van de twee opzittenden. Hij zit voorlopig vast voor onderzoek. Een tweede verdachte heeft zich in de loop van donderdagochtend bij de politie gemeld. Het gaat om een 17-jarige Velpenaar. De politie zoekt nog getuigen van de beroving en is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.