Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) di 24 maart 2015, 11:49

Hennepkwekerij in huis ontdekt, man aangehouden

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:44 uur

ARNHEM – Na de ontdekking van een hennepkwekerij maandagochtend in een huis aan de Bernhardlaan in Arnhem heeft de politie een man aangehouden. Het gaat om een 33-jarige Arnhemmer.

 

De politie kwam de hennepteelt op het spoor na tips via Meld Misdaad Anoniem. Aanvullend onderzoek sterkte het vermoeden van de aanwezigheid van een hennepkwekerij. Die werd maandag ook aangetroffen verspreid over twee kamers in de woning. Er werden 370 hennepplanten aangetroffen.

Op het moment dat agenten de woning binnengingen kwam de 33-jarige Arnhemmer net aanlopen. Het huis leek niet bewoond, maar hij bleek wel de sleutel te hebben.

112 Arnhem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.