Redactie 112 0 reactie(s) ma 23 maart 2015, 11:48

Paasberg ontruimd na brandende sigaret in prullenbak

Laatste update: 2 jaar geleden

ARNHEM (AS Media) – Maandagmorgen 23 maart kwam er bij de brandweer een automatische melding binnen van een brand bij een woon-zorg instelling aan de Bronbeeklaan.

Het bleek te gaan om een prullenbak op de kamer van één van de bewoners. Deze had vlamgevat na dat er een nog brandende sigaret in terecht was gekomen. Bedrijfshulpverleners hebben direct de overige bewoners van de desbetreffende gang uit hun appartementen gehaald en geëvacueerd. De bewoner die de ernst van de situatie niet direct zag, wilde zijn kamer eerst niet verlaten ondanks dat deze onder de rook stond.

Gelukkig is het leed betrekkelijk gebleven. Ik ben heel trots op hoe onze BHVers hebben gehandeld. Alles verliep zoals wij het al vaak geoefend hebben. De BHVers hebben uitstekend werk geleverd alsdus de zorgcoördinator van de instelling. Drie personen zijn door het ambulancepersoneel gecontroleerd nadat zij rook hadden ingeademd. De brandweer heeft de prullenbak geblust. De kamer en de gang zijn geventileerd waarna de bewoners van de andere appartementen weer terug konden keren naar hun kamers.

De rokende bewoner is gevraagd beter op te letten wat hij in de prullenbak deponeert.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.