Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) zo 22 maart 2015, 13:47

Arnhemmer verdacht van reeks vernielingen in Tiel

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 09:48 uur

TIEL – Op verdenking van het aanrichten van een reeks van vernielingen in de wijk Rauwenhof in Tiel zaterdagnacht heeft de politie een 19-jarige Arnhemmer aangehouden. De man zou ruiten van woningen hebben vernield en spiegels van geparkeerde auto’s hebben getrapt.

 

Bewoners van de Anna Blamanstraat waarschuwden rond 03.15 uur de politie nadat ze gezien en gehoord hadden dat er een man op straat vernielingen zou aanrichten. Agenten troffen op de Rivierenlandlaan de 19-jarige Arnhemmer aan en sloegen hem in de boeien. Aan de hand van een eerste inventarisatie zou de Arnhemmer op zeker acht plaatsen vernielingen hebben aangericht, onder meer op de Anna Blamanstraat en Simon Vestdijkstraat. Ook op de parkeerplaats aan de Siependaallaan bleken twee auto’s te zijn beschadigd. De Arnhemmer zit voorlopig vast voor onderzoek en verhoor.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.