Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) zo 22 maart 2015, 13:01

Duo voor het politiebureau met gestolen brommer

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:44 uur

NIJMEGEN – Twee Arnhemmers van 24 en 29 jaar zijn in de vroege ochtend van zondag in Nijmegen door de politie opgepakt wegens diefstal van een bromfiets. De twee werden vrijwel voor de deur van het politiebureau aangetroffen met de buit.

 

De eigenaar zag rond 06.00 uur op de Platenmakersstraat het Arnhemse duo bij zijn scooter staan nadat die kennelijk was omgevallen en vroeg wat ze wilden. De twee gaven te kennen naar huis te willen en dat de scooter net was ‘omgevallen’ toen ze langs liepen. De eigenaar stuurde ze weg maar ontdekte enkele minuten later dat zijn scooter was verdwenen. In de verte zag hij de beide Arnhemmers er mee weglopen richting Waalkade. Gewaarschuwde agenten troffen het duo met de buit op de Stieltjesstraat aan. Beiden zitten voorlopig vast voor onderzoek en verhoor.

112 Nijmegen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Nijmegen lees je in onze categorie 112 Nieuws Nijmegen. Alle 112 alarmeringen uit Nijmegen kan je live volgen via 112 meldingen Nijmegen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.