Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) zo 22 maart 2015, 12:50

Vermeende miskoop leidt tot vechtpartij

Laatst bijgewerkt: maandag 11:44 uur

ARNHEM – Een vermeende miskoop via Marktplaats is zaterdagavond in Arnhem aanleiding geweest tot een vechtpartij. De politie pakte drie mannen op wegens mishandeling en openlijk geweld.

 

Een 38-jarige inwoner van Nieuwegein kocht via Marktplaats een horloge van een 17-jarige Drielenaar. Na ontvangst van het horloge meende de Nieuwegeiner dat er sprake was van een miskoop omdat hij een ander horloge had ontvangen dan hij besteld had. Een afspraak op een parkeerplaats aan de Batvierenweg om de zaak uit te praten leidde tot een handgemeen. Agenten troffen daar naast het slachtoffer en de Nieuwegeiner twee anderen: een 37-jarige man uit Nieuwegein en een 42-jarige uit De Meern. Volgens de Drielenaar was hij door de drie mishandeld. Getuigen bevestigden dat er een handgemeen was geweest. Daarop werden de Nieuwegeiners en de man uit De Meern aangehouden.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.