Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) za 21 maart 2015, 13:33

Ruim € 18.000 geïnd bij grote verkeerscontrole

Laatst bijgewerkt: maandag 11:43 uur

ARNHEM – Bij een grote verkeerscontrole in Arnhem-Zuid vrijdagmiddag en -avond heeft de politie meerdere boetes geïnd maar ook uitgedeeld. Tientallen auto’s werden aan de kant gezet op een terrein aan de Malburgseveerweg.

 

Tussen 14.00 en 22.00 uur controleerden ambtenaren van politie, RDW, Rijkswaterstaat en Belastingdienst bijna 100 voertuigen en hun inzittenden. Ook de ANWB was terplaatse om kleine defecten te kunnen verhelpen. Uiteindelijk werden er voor diverse uiteenlopende verkeersovertredingen ruim 20 bekeuringen uitgedeeld.

 

Belastingdienst

Ook werd er een totaalbedrag van ruim 1400 euro geïnd aan openstaande boetes. Door de Belastingdienst werd beslag gelegd op 69 auto’s. Daarvan werden er 18 daadwerkelijk afgesleept. Ook werd een bedrag van ruim 18 duizend euro geïnd aan achterstallige belasting geïnd. Bij een persoon werd een contant geldbedrag van 5000 euro in beslag genomen waarvan geen herkomst verklaard kon worden. Ook werden geringe hoeveelheden softdrugs in beslag genomen. De politie zette 23 agenten in. De controle had onder meer tot doel de verkeersveiligheid te bevorderen en het tegengaan van criminaliteit in de wijken.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.