Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) vr 20 maart 2015, 10:30

Arnhemse schudt straatrover van zich af door te gillen

Laatst bijgewerkt: maandag 11:43 uur

ARNHEM – Op de Rotterdamsingel in de Arnhemse wijk Elderveld heeft donderdagavond een nog onbekende man een 21-jarige Arnhemse geprobeerd te beroven van haar tas. Door te schreeuwen wist ze haar belager van zich af te schudden.

 

Het slachtoffer liep rond 20.45 uur vanaf het winkelcentrum Elderveld de wijk in. Ter hoogte van de Den Haagweg werd ze vanachter aangevallen door een man op een fiets die het kennelijk op haar schoudertas voorzien had. De vrouw begon te gillen waarna de man wegreed over de Rotterdamsingel. Het zou gaan om een blanke man in de leeftijd van 25 tot 30 jaar met kort blond haar. Hij zou een opvallende wijde broek gedragen hebben en reed op een rammelende fiets.

 

Soortgelijke poging eerder

Twee weken geleden, op dinsdag 3 maart rond 22.00 uur deed zich op het Elderveldplein een soortgelijke poging voor. Toen werd een 17-jarig meisje belaagd door een man op een fiets die probeerde haar schoudertas te pakken. Doordat het hengsel brak mislukte de tasjesroof. De politie onderzoekt de verbanden en roept getuigen van beide voorvallen op te reageren. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844. Liever anoniem reageren? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.