Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) do 19 maart 2015, 15:34

Eetpiraat heeft ook nog gevangenisstraf tegoed

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:43 uur

ARNHEM – De politie in Arnhem heeft woensdagavond in een horecazaak in het centrum een 67-jarige man uit Haarlem aangehouden wegens flessentrekkerij. De man had uitgebreid gegeten en gedronken in een zaak maar kon niet betalen.

 

De Haarlemmer was die avond neergestreken op het terras van een zaak en bestelde daar diverse drankjes en een diner. Na de maaltijd stond de man op en vertrok zonder af te rekenen. Toen hij daarop aangesproken werd vertelde hij helemaal geen geld te hebben. Uit boosheid gooide hij een tafel om en smeet een kaars naar het personeel. De Haarlemmer werd uiteindelijk door de politie aangehouden. Hij zit voorlopig vast omdat hij ook nog enkele dagen gevangenisstraf tegoed heeft.

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.