Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) di 17 maart 2015, 11:26

Met valse naam en zonder rijbewijs op gestolen scooter

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:43 uur

ARNHEM – Hij gaf een valse naam op omdat hij geen rijbewijs had en bleek ook nog op een gestolen scooter te rijden. Een 15-jarige Arnhemmer zit er nu voor vast en viel door de mand door een verkeersovertreding in de Arnhemse binnenstad.

 

Gemeentelijke handhavers zagen de Arnhemmer maandagavond door het voetgangersdomein rijden op de Roggestraat. De jongen werd tot stoppen gemaand en kreeg een bekeuring. Toen hij zijn naam opgaf ontdekten de handhavers dat hij een valse naam opgaf. Later bleek ook waarom: hij had geen rijbewijs. Bovendien bleek na controle dat de scooter waarop hij reed was gestolen. De knaap werd overgedragen aan de politie en zit voorlopig vast.

112 Arnhem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.