Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) di 17 maart 2015, 10:32

Onderzoek identificatie zaak `Mahler` afgerond

Laatst bijgewerkt: maandag 11:43 uur

HUISSEN – Met de identificatie van het vierde slachtoffer in het onderzoek naar aanleiding van de vondst van de auto van de vermiste Jos Mahler uit Doornenburg is het politieonderzoek afgerond. Alle stoffelijke resten van de Poolse slachtoffers zullen vanavond, dinsdag 17 maart, worden overgedragen aan de nabestaanden. Het lichaam van Jos Mahler was vorige week al overgedragen aan zijn familie.

 

Eind januari trof de politie na onderzoek in de Neder-Rijn bij Huissen een auto aan met de stoffelijke resten van vier personen. Mede aan de hand van DNA onderzoek kon van drie van de vier de identiteit worden vastgesteld. Het bleek  om de zestien jaar geleden als vermist opgegeven Jos Mahler uit Doornenburg te gaan en zijn vriendin en vriend uit Polen. Het vaststellen van de identiteit van het vierde slachtoffer (ook uit Polen) leverde moeilijkheden op waardoor meer tijd nodig was voor nader onderzoek. Uiteindelijk slaagden forensische experts erin ook van de vierde persoon zijn naam terug te geven. Eerder was de mogelijkheid van een misdrijf al uitgesloten.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.