Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) za 14 maart 2015, 10:49

Man koopt lokfiets

Laatst bijgewerkt: maandag 11:43 uur

ARNHEM – De politie heeft in Arnhem op vrijdagavond 13 maart een man aangehouden die kort daarvoor een gestolen fiets had gekocht. Agenten hielden de fiets in de gaten omdat het een lokfiets van de politie was die eerder die dag was gestolen.

 

Even later zagen de agenten dat een man aan de Velperbuitensingel op de fiets wilde stappen. Toen ze hem aanspraken vertelde hij dat hij de fiets voor een klein bedrag had gekocht. De 32-jarige Arnhemmer is daarop aangehouden op verdenking van heling.

 

Te mooi om waar te zijn

Heling is strafbaar omdat daarmee diefstal in stand wordt gehouden. De politie raadt dan ook aan om alert te zijn bij het kopen van spullen die mogelijk van diefstal afkomstig kunnen zijn. Als een aanbod te mooi klinkt om waar te zijn, dan is dat waarschijnlijk ook zo.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.