Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) vr 13 maart 2015, 15:22

Vrouw bij ruzie geslagen op straat

Laatst bijgewerkt: maandag 11:43 uur

ARNHEM – Op verdenking van het slaan van een 23-jarige vrouw heeft de politie donderdag in Arnhem een 75-jarige man aangehouden. De politie zoekt ook getuigen van het incident.

 

Omstreeks 12.20 uur kreeg het slachtoffer het met de Arnhemmer aan de stok op de parkeerplaats bij winkels aan het Elderveldplein. De man zou een opmerking hebben gemaakt over het gedrag van een van de twee kinderen van de vrouw. Toen de man even later weer voorbij reed zou hij de vrouw vanuit het portierraam hebben geslagen. Het slachtoffer probeerde de man van zich af te duwen maar volgens het slachtoffer gaf de Arnhemmer gas, waardoor ze een stuk werd meegesleept. De Arnhemmer reed daarna weg.

 

Kenteken

Aan de hand van het kenteken van zijn auto kon de Arnhemmer worden opgespoord. Hij is na verhoor weer vrijgelaten. Aangezien er op dat moment meerdere omstanders moeten zijn geweest roept de politie getuigen op te reageren. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.