Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) za 07 maart 2015, 15:31

Duo met vuurwapen op gestolen snorfiets

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:43 uur

VELP – In de vroege ochtend van zaterdag 7 maart heeft de politie twee mannen aangehouden in Velp. De twee reden op een snorfiets die vermoedelijk van diefstal afkomstig is en hadden een vuurwapen bij zich. Het gaat om een 22-jarige Arnhemmer en een 27-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats.

 

Agenten controleerden de mannen omstreeks 04.45 uur op de Dr. Schaepmanstraat. De 27-jarige bestuurder had geen rijbewijs. De snorfiets waarop het tweetal zat, bleek een valse kentekenplaat te hebben en had geen contactslot meer. In de buddyseat troffen de agenten naast gereedschap ook een vuurwapen aan. Het tweetal is hierop aangehouden en voor nader onderzoek meegenomen naar het politiebureau.

112 Velp

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Velp lees je in onze categorie 112 Nieuws Velp. Alle 112 alarmeringen uit Velp kan je live volgen via 112 meldingen Velp.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.