Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) vr 06 maart 2015, 14:02

Beschonken man rijdt door na ongeval

Laatst bijgewerkt: maandag 11:43 uur

HUISSEN – De politie heeft donderdagmiddag in Huissen een 73-jarige man uit die stad aangehouden voor het rijden onder invloed. Ook het doorrijden na een aanrijding wordt de man verweten.

 

Op de parkeerplaats bij een supermarkt aan de Brink in Huissen ontstond kennelijk onenigheid met een andere automobiliste over het inrijden in een vrije parkeerplaats. Volgens getuigen zou de Huissenaar daarbij tegen de auto zijn gereden van een 52-jarige stadsgenote. Daarna wilde de man doorrijden. Toen de vrouw dat wilde beletten verwondde zij een vinger en moest naar haar zeggen opzij springen om zelf niet aangereden te worden. De Huissenaar werd aan de hand van zijn kenteken thuis opgespoord. De man bleek onder invloed van alcohol met een gehalte van 850 ug/l (bijna vier keer de norm). De Huissenaar is zijn rijbewijs voorlopig kwijt.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.