Redactie 112 0 reactie(s) ma 02 maart 2015, 11:37

Vrouw (80) van sieraden bestolen

Laatst bijgewerkt: maandag 11:43 uur

ARNHEM – Een 80-jarige Arnhemse is zondagmiddag in de wijk Malburgen in haar woonplaats op slinkse wijze bestolen van haar sieraden. Van de daders ontbreekt nog elk spoor.

 

Het slachtoffer werd rond 14.30 uur op de Waterlelielaan op straat aangesproken door de inzittenden van een grijze Mercedes. De man vroeg een buurman de weg naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis, terwijl de vrouw het slachtoffer aansprak en twee kettingen om haar hals deed. In de tussentijd

zag ze kans om er met de halsketting van het slachtoffer vandoor te gaan. De Mercedes reed vervolgens snel weg. De auto had witte kentekenplaten met zwarte letters. De politie roept getuigen op te reageren en is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.