Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) vr 27 februari 2015, 13:32

Arrestaties na uit de hand gelopen burenruzie

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:43 uur

ARNHEM – Een burenruzie in de wijk Klarendal in Arnhem is donderdagmiddag uit de hand gelopen. De politie moest daarbij ingrijpen en heeft twee personen aangehouden.

 

Rond 15.00 uur werd de hulp van de politie ingeroepen op een adres in de wijk. Volgens de melding was er sprake van ernstige geluidsoverlast. Terwijl agenten met de betrokken bewoners in gesprek waren ontstak een van hen in woede. Toen agenten de partijen wilden scheiden om escalatie te voorkomen keerde een 35-jarige Arnhemmer zich tegen de politie en schold een van de agenten uit. Hij werd daarop aangehouden maar verzette zich daarbij. Ondertussen probeerde zijn 59-jarige moeder haar zoon te ontzetten. Zij gooide met plantenbakken naar de agenten. Daarop werd ook de vrouw aangehouden. Bij het voorval liep zowel de 35-jarige Arnhemmer als een van de agenten verwondingen op.

112 Arnhem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.