Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) ma 23 februari 2015, 13:07

Man rijdt in vermiste auto

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:42 uur

ARNHEM – Een 38-jarige man uit Holten is zondagavond in Arnhem door de politie aangehouden wegens heling. De man reed in een auto die als vermist stond geregistreerd.

 

Politieagenten kwamen de auto op het spoor door middel van ANPR-apparatuur aan boord van hun surveillanceauto. De Holtenaar reed over de IJssellaan in de wijk Presikhaaf en werd aan de kant gezet. Uit onderzoek bleek dat de bestuurder de auto eerder had gehuurd maar niet meer had teruggebracht. Ook was hij niet bereikbaar voor het verhuurbedrijf, dat vervolgens aangifte deed van vermissing. De auto is in beslag genomen voor onderzoek, de Holtenaar zit nog vast.

112 Arnhem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.