Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) za 21 februari 2015, 9:52

Voetgangster van tas beroofd

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:42 uur

ARNHEM – Vrijdagavond omstreeks 18.45 uur werd een 19-jarige Arnhemse op het St. Gangulphusplein van haar tas beroofd. De dief ging er op de fiets vandoor. De politie is op zoek naar tips en getuigen.

 

De vrouw kwam vanaf het winkelcentrum “De Drieslag” en stak het St. Gangulphusplein over. Toen zij op het voetpad liep in de richting van de Akkerwindstraat werd haar tas, die over haar schouder hing, van achteren door een fietser weggenomen. De vrouw is nog achter de dief aangerend, maar raakte deze in de omgeving van de Zeegsingel uit het oog.

 

Signalement van de verdachte:

  • Reed vermoedelijk op een mountainbike
  • Ongeveer 1.80 lang
  • Fors postuur
  • Donker gekleurde broek
  • Muts op het hoofd
  • Grijs/groene jas met capuchon die over de muts was getrokken; op achterzijde zat een opvallende horizontale metallic kleurige band of streep

 

Getuigen

De politie wil graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord te hebben. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

112 Arnhem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.