Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) do 19 februari 2015, 11:53

Arnhemmer door belagers ernstig mishandeld

Laatst bijgewerkt: maandag 11:42 uur

ARNHEM – In het onderzoek naar de ernstige mishandeling van een 63-jarige Arnhemmer begin februari op de Oude Kraan heeft de politie twee verdachten aangehouden. Het gaat om twee Arnhemmers van 25 en 40 jaar.

 

Het slachtoffer werd op zondagmiddag 1 februari rond 15.15 uur belaagd door twee mannen op de Oude Kraan in zijn woonplaats. Zonder kennelijke aanleiding werd de Arnhemmer door een van hen in het gezicht geslagen. Toen het slachtoffer zich verweerde kwam de andere man erbij die het slachtoffer probeerde te steken met een mes. Vervolgens gingen beiden ervandoor in een grijze Fiat stationcar richting Oosterbeek.

 

Zakelijk geschil

De 63-jarige Arnhemmer had door de mishandelingen verwondingen opgelopen maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Bij het politieonderzoek kwamen de twee Arnhemmers als verdachten in beeld. De aanleiding tot de mishandeling moet vermoedelijk gezocht worden in een zakelijk geschil met het slachtoffer. De twee verdachten zitten voorlopig vast voor onderzoek en verhoor.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.