Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) do 19 februari 2015, 10:59

Overval op Esso tankstation Burgemeester Matsersingel

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:42 uur

ARNHEM – Een tot dusver onbekende man heeft woensdagnacht het Esso-tankstation aan de Burgemeester Matsersingel in Arnhem overvallen. Daarbij is niemand gewond geraakt. De politie is nog op zoek naar de dader en roept getuigen op te reageren.

 

De overvaller kwam rond 00.30 uur de shop van het tankstation binnen en bedreigde de medewerker met een mes. Daarmee zag hij kans onder meer geld buit te maken en er vandoor te gaan. Omstanders waarschuwden de politie, die nog vergeefs naar de dader hebben gezocht.

 

Getuige? Bel de politie!

Volgens het slachtoffer ging het om een blanke man met een snor, gekleed in een donkere jas en broek die te voet was weggevlucht in de richting van de wijk Kronenburg. De politie heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen op te reageren. De politie is bereikbaar via 0900-8844. Liever anoniem reageren? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

112 Arnhem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.