Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) di 17 februari 2015, 11:46

Straatrover door getuigen gepakt

Laatst bijgewerkt: maandag 11:42 uur

ARNHEM – Twee getuigen hebben maandagavond in Arnhem een 31-jarige Arnhemmer aan de politie overgedragen nadat ze hem hadden gepakt voor twee straatroven achter elkaar. De Arnhemmer zit voorlopig vast.

 

De Arnhemmer griste rond 21.30 uur op het Centraal Station de mobiele telefoon uit handen van een 23-jarige vrouw. Die wist de buit echter weer afhandig te maken waarna de Arnhemmer weg rende. Een getuige (een politieman in vrije tijd) ging erachter aan en zag even later dat de Arnhemmer wederom toesloeg op de Ketelstraat. Daar probeerde hij de telefoon en handtas uit handen te trekken van een 19-jarig meisje. Toen ook deze straatroof mislukte ging de Arnhemmer er weer vandoor. Een tweede getuige voegde zich bij de politieman. Samen slaagden ze erin de Arnhemmer op de

 

Hoogstraat te pakken waarna hij aan de politie kon worden overgedragen. De man is ingesloten voor onderzoek en verhoor. Bij beide voorvallen was verder niemand gewond geraakt.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.