Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) di 17 februari 2015, 11:16

Getuigen vatten Arnhemse inbreker in kraag

Laatst bijgewerkt: maandag 11:42 uur

DUIVEN – Op verdenking van een inbraakpoging bij een huis in Duiven heeft de politie dinsdagochtend vroeg een 24-jarige man uit Arnhem aangehouden. De man kon dankzij getuigen worden gepakt en zit voorlopig vast.

 

Omstreeks 05.00 uur werden getuigen gewekt door verdachte geluiden bij een huis aan de Bergkristal. Daar werd ook een man gezien die bij verschillende huizen binnen keek. Gewaarschuwde agenten zagen even later de 24-jarige Arnhemmer lopen die aan de beschrijvingen voldeed. De man bleek naast inbrekersgereedschap contant geld en andere spullen bij zich te hebben en had geen redelijke verklaring over zijn aanwezigheid daar. Ook werd bij een van de huizen in de buurt braakschade aangetroffen. De Arnhemmer is ingesloten voor onderzoek en verhoor.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.