Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) di 17 februari 2015, 9:25

Ontruiming na grote brand in appartementencomplex Zevenaar

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:42 uur

ZEVENAAR – Dinsdag morgen stond er een woning van een appartementengebouw volledig in de brand. De brandweer werd rond 06:00 uur gealarmeerd.

Op de plaats aangekomen betrof het een forse brand. De brand was bij aankomst van de brandweer al uitslaand. Hierop heeft men opgeschaald naar het sein grote brand om versterking te krijgen van meerdere bluswagens.

Het complex en naastgelegen woningen zijn ontruimd. Er is een persoon naar ziekenhuis vervoerd voor controle. De brandweer heeft een kat kunnen redden uit het brandende appartementengebouw.

112 Zevenaar

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Zevenaar lees je in onze categorie 112 Nieuws Zevenaar. Alle 112 alarmeringen uit Zevenaar kan je live volgen via 112 meldingen Zevenaar.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.