Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) ma 16 februari 2015, 14:50

Beschonken man gaat door het lint

Laatst bijgewerkt: maandag 11:42 uur

ARNHEM – Een 19-jarige Elstenaar is zondagavond in Arnhem door de politie aangehouden nadat hij door het lint was gegaan. De man had zichzelf verwond, spuugde naar agenten en misdroeg zich in het ziekenhuis.

 

Servicemedewerkers van de NS waarschuwden de hulpdiensten toen ze de man met een hoofdwond aantroffen op het Arnhemse Centraal Station. Onder invloed van alcohol had de Elstenaar zich verwond door met zijn hoofd tegen een muur aan te slaan. Ambulancepersoneel wilde zich over de man ontfermen maar hij bleek te onrustig. Bij het zien van de agenten rende de man weg. Agenten wisten hem terug te halen en te kalmeren, maar eenmaal in de ambulance spuugde hij een van de agenten in het gezicht. Na behandeling in het ziekenhuis, waar hij het personeel uitschold, is de Elstenaar meegenomen naar het politiebureau en ingesloten.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.