Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) zo 15 februari 2015, 18:14

Paard in problemen tijdens vervoer over de A50

Laatst bijgewerkt: maandag 11:42 uur

ARNHEM – Zondagmiddag 15 februari merkte de bestuurder van een paardetransport dat er iets in zijn trailer aan de hand was. 

Bij controle op een veilige lokatie bleek dat het paard dat in de trailer stond ergens van in paniek was geraakt en half over de scheidingswand was gesprongen. Het dier bungelde met zijn benen over het schot heen en was wild aan het trappen in een poging zichzelf te bevrijden. De opgeroepen brandweer heeft met een handijzerzaag het schot losgezaagd en verwijderd. 

Nadat het paard opnieuw gezekerd was heeft de brandweer het zekere voor het onzekere genomen en de trailer voorzien van een aantal spanbanden. hierna konden de geschrokken bestuurder met zijn lading hun weg weer vervolgen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.