Redactie 112 0 reactie(s) vr 13 februari 2015, 13:13

Arnhemse scholieren gaan beveiliger te lijf supermarkt Velp

Laatst bijgewerkt: maandag 11:42 uur

VELP – Twee Arnhemse scholieren van 17 en 18 jaar zijn donderdag door de politie in Velp opgepakt nadat ze een beveiliger in een supermarkt te lijf waren gegaan. De beveiliger raakte bij het incident lichtgewond.

 

De Arnhemmers waren donderdagochtend de supermarkt aan het Churchillplein binnengegaan toen ze door de beveiliger werden aangesproken over het naleven van de huisregels. Daarover ontstond onenigheid waarop een van hen met een winkelmandje gooide en de beveiliger uitschold. Toen de beveiliger aangaf dat de Arnhemmer te ver ging ontstond er een schermutseling. Daarbij werd de beveiliger bij de keel gegrepen en geslagen. De andere Arnhemmer bemoeide zich er ook mee en zou de beveiliger ook mishandeld hebben. Aan de hand van camerabeelden van bewakingscamera’s werden de beide scholieren herkend. Ze werden even later op hun school in Velp aangehouden en zitten vast.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.