Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) do 12 februari 2015, 11:02

Arnhemse dief betrapt op bedrijfsterrein Ede

Laatst bijgewerkt: maandag 11:42 uur

EDE – Na een melding van een alerte getuige, hielden politieagenten op donderdag 12 februari twee mannen aan op een bedrijfsterrein aan de Neonstraat in Ede. De 33-jarige man uit Arnhem en een 35-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats worden verdacht van diefstal.

 

Omstreeks 1.00 uur zag de alerte getuige een auto geparkeerd staan op een ongebruikelijke plaats. Ook zag hij personen lopen op het bedrijfsterrein. Hij belde direct de politie, waarna agenten binnen 10 minuten te plaatse waren. Het terrein werd afgezet en samen met een hondengeleider werd het terrein afgezocht. Daar werden de twee verdachten aangetroffen en aangehouden. Op het terrein troffen de agenten ook verschillende tassen met goederen aan. De politie vermoed dat deze van diefstal afkomstig zijn.

 

Verdachte situatie? Bel 112

Veel mensen weten niet dat ze ook bij verdachte situaties 112 mogen bellen. Doordat in Ede de getuige direct 112 belde, kon de politie snel reageren en konden de verdachten worden aangehouden.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.