Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) di 10 februari 2015, 11:50

Crossende overlastgever blijkt heler

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:42 uur

ARNHEM – Een 20-jarige Arnhemmer die overlast in zijn buurt veroorzaakte door met een crossmotor rond te rijden is maandag door de politie in zijn woonplaats aangehouden. Bij de man werd een gestolen motor aangetroffen.

 

Vanuit de wijk Presikhaaf klaagden buurtbewoners over een medebewoner die geregeld overlast zou veroorzaken door met een crossmotor door de buurt te scheuren. Wijkagenten gingen op onderzoek uit en troffen in de achtertuin van de Arnhemmer een quad aan (een vierwielige motor). Deze bleek na een eerste onderzoek als gestolen te boek te staan. Bij het huis van de Arnhemmer werd oor de bewuste crossmotor aangetroffen en een fiets. Beiden bleken ook gestolen. Daarop werd de Arnhemmer aangehouden. De man zit voorlopig vast voor onderzoek. De aangetroffen voertuigen zijn in beslag genomen en zullen zo mogelijk aan de rechtmatige eigenaar worden teruggegeven.

112 Arnhem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.