Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) di 10 februari 2015, 11:47

Getuigen grijpen verwarde man na brandstichting

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:42 uur

ARNHEM – Een 29-jarige man zonder vast adres is maandagavond in Arnhem door de politie opgepakt omdat hij verdacht wordt van brandstichting bij een studentenhuis. De man kon dankzij getuigen worden gepakt.

 

Bewoners van het studentenhuis aan de Coehoornstraat betrapten de man toen hij tegen de gevel een stapel kranten in brand had gestoken. De man werd verjaagd en het vuur geblust. Even later kwam hij weer terug en wilde de stapel kennelijk weer aansteken. Daarop werd de man wederom weggejaagd. Gewaarschuwde agenten troffen hem even later aan op het Stationsplein. De man maakte een verwarde indruk en zit vast.

112 Arnhem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.