Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) di 10 februari 2015, 11:21

Getuigen zien inbrekers met kluis woning Röellstraat

Laatst bijgewerkt: maandag 11:42 uur

ARNHEM – De politie in Arnhem heeft in de vroege ochtend van dinsdag in de Burgemeesterswijk inbrekers betrapt die er met een kluis vandoor wilden gaan. Een van de inbrekers kon worden aangehouden, de andere twee wisten te ontkomen.

 

Omstreeks 04.10 uur in de nacht van maandag op dinsdag hoorden getuigen breekgeluiden bij een huis aan de Röellstraat. Kort daarna werden drie mannen gezien die aan de achterkant van het huis liepen met een kluis. Bij aankomst zagen agenten twee mannen wegvluchten. Een ervan, een 21-jarige man uit Den Haag, kon achterhaald worden. Van de anderen ontbreekt nog elk spoor. In het bewuste huis bleek inderdaad te zijn ingebroken. De kluis is ook aangetroffen en veiliggesteld voor onderzoek. De Hagenaar zit voorlopig vast.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.