Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) zo 08 februari 2015, 15:25

Gewelddadige winkeldief door personeel overmeesterd

Laatst bijgewerkt: maandag 11:42 uur

ARNHEM – Na een gewelddadige winkeldiefstal zaterdagmiddag in Arnhem heeft de politie een 47-jarige Nijmegenaar aangehouden. De man sloeg naar personeel nadat hij was betrapt.

 

Een beveiliger van een supermarkt aan de Oostburgwal sprak de Nijmegenaar aan nadat hij gezien had dat de man onder meer pakketten met vlees in zijn broek stopte. Toen hij de man wilde meenemen om hem aan de politie over te dragen ontsnapte hij via de nooduitgang. Daarop werd hij achtervolgd door de beveiliger. Tijdens zijn vlucht sloeg hij een aantal malen met zijn elleboog naar zijn achtervolgers. Op de parkeerplaats bij de zaak sprong de Nijmegenaar de struiken in, waar hij door het personeel kon worden gepakt. De man verzette zich zo hevig dat hij door de beveiliger en een medewerker in bedwang moest worden gehouden. Eenmaal in het politiebureau bleek de man nog meer pakketten met vlees in zijn broek te hebben zitten. De Nijmegenaar zit voorlopig vast.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.