Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) zo 08 februari 2015, 15:24

Stomdronken Arnhemse veroorzaakt ravage

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:42 uur

ARNHEM – Vijf auto’s aangereden en haar eigen auto op zijn kant, die ravage veroorzaakte een 36-jarige Arnhemse zaterdagavond op de Van Pallandtstraat in haar woonplaats. De vrouw had bijna zes keer zoveel gedronken als is toegestaan.

 

Omstreeks 23.20 uur reed de Arnhemse de Van Pallandtstraat in en ramde vier geparkeerde auto’s. Bij de laatste botsing kwam haar auto op de zij terecht en raakte nog een vijfde geparkeerde auto. De Arnhemse wist weliswaar zelf uit het wrak te klauteren maar kon amper op haar benen staan. Ze bleek verder niets te mankeren. Zeker twee auto’s waren total-loss. Agenten namen de Arnhemse mee naar het politiebureau en stelden later een alcoholgehalte vast van 1295 ug/l. Het rijbewijs van de vrouw is ingevorderd.

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.