Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) zo 08 februari 2015, 14:14

Jeugdige dief aan de haal met kaartjes `Hard Bass`

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:42 uur

ARNHEM – In Arnhem heeft de politie zaterdagnacht een 16-jarige jongen uit Nuland opgepakt wegens diefstal. De jongen had toegangskaarten voor het evenement `Hard Bass` in het Gelredome uithanden gegrist van een andere bezoeker.

 

De diefstal vond plaats op het terrein van Gelredome, waar een 19-jarige man uit Oisterwijk bij de ingang stond te wachten om naar binnen te gaan. Op dat moment werden hem de toegangskaarten uit handen gerukt. Samen met een getuige gingen ze achter de dief aan, die de wijk Malburgen in rende. Daar werd hij op aanwijzen van andere getuigen aangetroffen en aangehouden. De jongen verklaarde later dat hem de toegang was geweigerd vanwege zijn leeftijd, ondanks de kaartjes die hij had gekocht via Internet. Daarop besloot hij de kaarten van een ander te pakken.

112 Arnhem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.