Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) vr 06 februari 2015, 13:38

Dronken Arnhemmer weigert tanken te betalen, rijbewijs kwijt

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:42 uur

ELST – Een 49-jarige Arnhemmer die donderdagmiddag stennis maakte bij een tankstation in Elst heeft dat moeten bekopen met een proces-verbaal voor het rijden onder invloed. Ook zijn rijbewijs is hij kwijt.

 

De Arnhemmer kwam omstreeks 12.30 uur aanrijden bij het benzinestation langs de A325 bij Elst. Na het tanken bleek hij geen geld bij zich te hebben. Daarover ontstond onenigheid met het personeel van het benzinestation, omdat de man niet mee wilde werken aan een betalingsregeling. Gewaarschuwde agenten roken alcohol bij de Arnhemmer en hoorden van getuigen dat de man zelf had gereden. Na onderzoek werd een alcoholgehalte gemeten van 745 ug/l (ruim drie keer de limiet).

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Elst lees je in onze categorie 112 Nieuws Elst. Alle 112 alarmeringen uit Elst kan je live volgen via 112 meldingen Elst.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.