Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) vr 06 februari 2015, 13:35

Klant met fles op hoofd geslagen bij sussen ruzie

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:42 uur

ARNHEM – Een 17-jarige Arnhemmer is donderdagmiddag in een supermarkt in zijn woonplaats lichtgewond geraakt nadat hij bij een ruzie met een fles op het hoofd was geslagen. De politie heeft twee meisjes van 17 en 18 jaar aangehouden als verdachten.

 

Het slachtoffer stond omstreeks 15.30 uur in een supermarkt in het centrum van de stad en was getuige van een ruzie tussen de twee meisjes en een caissière van de zaak. Toen hij een opmerking maakte om de ruzie te sussen moest hij dat bekopen met een klap op zijn hoofd met een fles. Ook zouden de twee meisjes hem met de vuisten hebben bewerkt. Gewaarschuwde agenten rekenden de meisjes (afkomstig uit Arnhem en Rotterdam) in. Het slachtoffer had verwondingen aan het hoofd maar kon terplekke door ambulancepersoneel worden gehecht.

112 Arnhem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.