Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) do 05 februari 2015, 15:09

Arnhemmer rijdt roekeloos onder invloed van drugs

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:42 uur

ARNHEM – Na een dollemansrit woensdagnacht door Arnhem en Velp heeft de politie een 36-jarige Arnhemse automobilist aangehouden. De man wordt niet alleen roekeloos rijden verweten, maar ook het rijden onder invloed van drugs en het weigeren van een bloedonderzoek.

 

Surveillerende agenten werden in de nacht van woensdag op donderdag omstreeks 00.30 uur op de Apeldoornseweg in Arnhem met hoge snelheid ingehaald door de Arnhemmer en zetten meteen de achtervolging in. Dat ging gepaard met snelheden van meer dan 100 km/u en diverse verkeersovertredingen door de Arnhemmer, zoals rijden door rood en negeren van inrijverboden.

 

Alcohol en drugs

De rit ging via de wijk Klarendal richting Velp, waar hij uiteindelijk op de President Kennedylaan tot staan kon worden gebracht. De man rook naar alcohol en vertelde ook drugs gebruikt te hebben. Toen hem bevolen werd mee te werken aan een bloedonderzoek weigerde de Arnhemmer. Het weigeren om mee te werken aan dit onderzoek is strafbaar. Het rijbewijs van de man is ingevorderd.

112 Arnhem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.