Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) do 05 februari 2015, 12:05

Hennepkwekerijen ontmanteld op 2 adressen

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:42 uur

ARNHEM – Op twee adressen in Arnhem is de politie woensdag gestuit op hennepkwekerijen. Daarbij werden ook meerdere personen aangehouden.

 

In een pand aan de Kwekerijstraat stuitten agenten na klachten van stankoverlast op een hennepkwekerij. Ook was al opgevallen dat op het dak van het pand geen sneeuw lag, in tegenstelling tot omliggende panden. Een 35-jarige Arnhemmer die op aanbellen opendeed ontkende dat er een kwekerij binnen was. Nader onderzoek leerde dat het wel degelijk het geval was. In november 2013 was binnen al eens eerder een ontmantelde kwekerij aangetroffen. De hoeveelheid hennepplanten is nog niet bekend.

 

Kruipruimte

In een pand aan de Marten van Rossem ontdekte de politie na een melding van een verdachte situatie dat er ook hennep geteeld werd. In de kruipruimte werden 442 hennepplanten aangetroffen. Daar bleken ook nog eens vier personen bezig met het knippen van de hennepplanten. Ze werden allemaal aangehouden en zitten vast voor onderzoek en verhoor. Het gaat om drie vrouwen van 39, 42 en 57 jaar uit Nijmegen, Groesbeek en Arnhem en drie mannen van 41, 46 en 55 jaar uit Nijmegen en Arnhem.

112 Arnhem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.