Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) wo 04 februari 2015, 11:02

Duo handelt in softdrugs op carpoolplaats langs A12

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:42 uur

ARNHEM – De politie heeft op dinsdagavond 3 februari twee mannen aangehouden langs de A12 bij Arnhem. Agenten zagen een bestelbus staan op een carpoolplaats en zagen een man overstappen in een ander busje. Dit busje werd even later bij De Schaars staande gehouden en gecontroleerd, waarna er onder meer een grote zak hennep in de auto bleek te liggen.

 

Een 35-jarige man uit Lunteren bestuurde de auto, hij is aangehouden op verdenking van handel in softdrugs. Elders in Arnhem werd de andere bestelbus staande gehouden. De bestuurder hiervan bleek een 50-jarige man uit Doetinchem te zijn. In zijn auto werd een priem gevonden die in beslag werd genomen in het kader van de Wet Wapens en Munitie.

 

Verder bleek er een bivakmuts en inbrekersgereedschap in de auto te liggen. Ook deze verdachte is aangehouden. De politie doet verder onderzoek naar beide mannen.

112 Arnhem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.