Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) ma 02 februari 2015, 17:45

Onderzoek zaak Jos Mahler duidt niet op misdrijf

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:42 uur

HUISSEN – Uit eerste onderzoek naar aanleiding van het aantreffen van een auto in de Neder-Rijn bij Huissen, afgelopen zaterdag 31 januari, is niet gebleken van een misdrijf. Verder is het vrijwel zeker dat de aangetroffen lichaamsresten toebehoren aan de vermiste Jos Mahler en drie van zijn vrienden uit Polen (twee mannen en een vrouw).

 

In samenwerking met het NFI onderzochten forensisch rechercheurs het zaterdag geborgen wrak minutieus. Daaruit bleek dat er lichaamsresten in lagen van vier verschillende personen. Ook vonden de rechercheurs kleding, sieraden en identiteitsbewijzen van de vier vermisten.

 

Noodlottig ongeval

Onderzoek aan de lichaamsresten lieten geen sporen zien die zouden kunnen duiden op een misdrijf. Ook aan het voertuig werden geen feiten aangetroffen die duiden op ernstige technische gebreken. Het vermoeden is dan ook gerechtigd dat de vier het slachtoffer zijn geworden van een noodlottig ongeval. Er wordt nog wel DNA onderzoek gedaan om de identificatie definitief vast te stellen.

112 Huissen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Huissen lees je in onze categorie 112 Nieuws Huissen. Alle 112 alarmeringen uit Huissen kan je live volgen via 112 meldingen Huissen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.