Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) zo 01 februari 2015, 13:09

Arnhemmer in cafe handelt in harddrugs

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:42 uur

OOSTERBEEK – De politie heeft zaterdagnacht in een horecagelegenheid aan de Poststraat in Oosterbeek, een 42-jarige man uit Arnhem aangehouden. Hij wordt verdacht van het verhandelen van (hard) drugs.

 

De man werkte in het pand, in verband met het vermoeden van handel in drugs, startte de politie een onderzoek tegen de man. Zaterdagnacht vond de aanhouding plaats. De verdachte is in verzekering gesteld en blijf langer vastzitten.

 

Vannacht is ook een doorzoeking in het café en in de woning van de vriendin van de verdachte gedaan in Oosterbeek. Verdovende middelen en attributen voor het gebruik daarvan zijn in beslag genomen door de recherche.

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Oosterbeek lees je in onze categorie 112 Nieuws Oosterbeek. Alle 112 alarmeringen uit Oosterbeek kan je live volgen via 112 meldingen Oosterbeek.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.