Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) do 29 januari 2015, 16:04

Arnhemmer (17) verdacht van poging straatroven

Laatst bijgewerkt: maandag 11:42 uur

ARNHEM – In het onderzoek naar een tweetal pogingen tot straatroven op de Arnhemse Allee in Arnhem heeft de politie vanochtend (donderdag 29 januari) een derde verdachte opgepakt. Het gaat om een 17-jarige Arnhemmer. Twee andere verdachten waren al eerder aangehouden.

 

Maandagavond 26 januari rond 18.00 uur werden kort na elkaar een 39-jarige vrouw en een 18-jarige jongen belaagd door drie jongens op de Arnhemse Allee tussen Arnhem en Rozendaal. De vrouw werd van haar fiets geduwd maar er werd niets buit gemaakt. De jongen kreeg klappen en schoppen maar ook van hem werd niets buit gemaakt doordat er een hardloper voorbij kwam.

 

Overvallenteam

Gedurende het onderzoek door het overvallen- en straatroventeam van de recherche kwamen twee Arnhemmers van 15 en 17 jaar in beeld als verdachten. Zij werden afgelopen dinsdag al aangehouden. De derde verdachte en ook 17-jarige Arnhemmer werd vanmiddag thuis aangehouden. Alle drie zitten voorlopig vast.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.