Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) do 29 januari 2015, 11:20

Gestolen lokfiets leidt tot diefstal fietsen in kelderbox

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:42 uur

ARNHEM – Een gestolen lokfiets van de politie heeft woensdag tot de vondst van meer gestolen fietsen geleid. Een 37-jarige Arnhemmer werd daarbij opgepakt voor heling.

 

Agenten gingen op onderzoek uit nadat er een signaal was binnengekomen dat de lokfiets kennelijk verplaats werd. Het spoor leidde naar een kelderbox van een flatwoning in de wijk Malburgen in Arnhem-Zuid. Daar stuitten agenten op nog een zestal fietsen waarvan vermoed werd dat ze gestolen waren. De bewoner bleek de 37-jarige Arnhemmer. Hij zit voorlopig vast.

112 Arnhem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.