Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) do 29 januari 2015, 10:52

Gewonde bij overval op massagesalon Nieuwstad

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:42 uur

ARNHEM – Een nog onbekende man heeft woensdagmiddag een massagesalon aan de Nieuwstad in Arnhem overvallen. De man is er met onder meer geld vandoor gegaan. Een medewerkster van de zaak raakte bij de overval licht gewond.

 

De dader kwam rond 16.00 uur de zaak binnen en greep de medewerkster vast waarna hij haar vastbond. Vervolgens zag hij kans er met onder meer geld vandoor te gaan. Nadat de medewerkster zich had weten te bevrijden waarschuwde ze de politie. Van de dader ontbreekt nog elk spoor.

 

Opvallend lang

Volgens het slachtoffer ging het om een opvallend lange en dunne man met een blank uiterlijk en een baardje. De man droeg ook een pet en lichtkleurige kleding. Getuigen, die de man menen te herkennen of die deze man woensdagmiddag hebben gezien in de Arnhemse binnenstad worden verzocht contact op te nemen met de politie. De politie is bereikbaar via telefoonnummer 0900-8844.

112 Arnhem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.