Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) wo 28 januari 2015, 11:07

Belagers (15 en 17) verdacht van pogingen straatroof

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:42 uur

ARNHEM- De politie heeft in het onderzoek naar twee pogingen tot straatroof in Arnhem-Noord twee verdachten aangehouden. Het gaat om twee jongens uit Arnhem van 15 en 17 jaar. Maandagavond 26 januari werden een 39-jarige vrouw en 18-jarige jongen kort na elkaar belaagd door enkele jongens.

 

De vrouw fietste die avond omstreeks 18.00 uur over de Arnhemse Allee vanaf de Schelmseweg richting Rosendaalseweg. Ter hoogte van het viaduct onder de A12 liepen haar twee jongens tegemoet die haar van de fiets af duwden. En derde jongen kwam erbij en sprak even kort met het slachtoffer, waarna ze samen wegliepen en het slachtoffer achterlieten.

 

Tweede slachtoffer

Kort daarop, rond 18.15 uur, fietste de 18-jarige jongen op de Arnhemse Allee. Ook hij werd belaagd door enkele jongeren die hem schopten sloegen, maar werden gestoord door een hardloper, die op dat moment voorbij kwam. Het slachtoffer zag toen kans om te vluchten.

De politie heeft dinsdag 27 januari de twee verdachten aangehouden. Verder onderzoek zal nu volgen, de politie sluit meerdere aanhoudingen daarbij niet uit.

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.