Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) di 27 januari 2015, 13:18

Hardloper mogelijk getuige van twee straatroven

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:42 uur

ARNHEM – Een nog onbekende hardloper is mogelijk getuige van twee pogingen tot straatroven maandagavond op de Arnhemse Allee, een weg tussen de Rosendaalseweg en de Schelmseweg in Arnhem Noord. Een 39-jarige vrouw en 18-jarige jongen werden kort na elkaar belaagd door enkele jongens. De politie heeft de zaak in onderzoek.

 

De vrouw fietste die avond omstreeks 18.00 uur over de Arnhemse Allee vanaf de Schelmseweg richting Rosendaalseweg. Ter hoogte van het viaduct onder de A12 liepen haar twee jongens tegemoet die haar van de fiets af duwden. En derde jongen kwam erbij en sprak even kort met het slachtoffer, waarna ze samen wegliepen en het slachtoffer achterlieten.

 

Waardevolle spullen

Kort daarop, rond 18.15 uur, fietste de 18-jarige jongen vanaf het fietspad dat vanaf Rozendaal de Arnhemse Allee kruist de Arnhemse Allee op. Ook hij werd belaagd door enkele jongeren die hem schopten sloegen. Zij hadden ook om waardevolle spullen gevraagd maar werden gestoord door een hardloper, die op dat moment voorbij kwam. De hardloper was een man gekleed in een zwarte hardloopbroek, geel hesje en rode hoofdband om. Het slachtoffer zag toen kans om te vluchten.

 

Overeenkomst

Kort na het voorval trof de 18-jarige de 39-jarige vrouw die net hetzelfde overkomen was. De beschrijvingen van de jongens leken overeen te komen. Het ging om drie jongens in de leeftijd van 18 a 19 jaar. Twee van hen hadden een getint uiterlijk, de derde was blank. Ze waren verschillend in lengte: een van 1.80 m, een van 1.75 m en een kleinere van ongeveer 1.65 m. Deze kleinste droeg een lichtkleurige jas, de andere twee donkere kleding met capuchons. Getuigen, en in het bijzonder de genoemde hardloper, worden verzocht contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844.

112 Arnhem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.